• side_banner

Nyheder

Hvad er en fleksibel LED-skærm?

Fleksibel LED-skærm er en slags LED-skærm, der kan bøjes efter ønske og ikke kan beskadiges selv.Dens printplade er lavet af et specielt fleksibelt materiale, som ikke vil gå i stykker på grund af bøjning, almindeligvis brugt i indkøbscentre i søjleskærmen og andet specialformet LED-display.Med den hurtige udvikling af LED-skærmindustrien er produktionsteknologien for fleksibel LED-skærm moden nu.Forskellige slags tilpassede LED-storskærme kan også afsluttes med fleksibel LED-skærm, så den bliver mere og mere populær på markedet.Så hvad gør fleksible LED-skærme så populære på markedet?

1 .Fleksibelt LED-display er nemt at bøje og kan installeres på en række forskellige måder, såsom gulvmonteret installation, ophængsmonteret installation, indlejret installation, ophængsmonteret installation osv.

2 .Det fleksible LED-display har funktionerne anti-blåt lys og øjenbeskyttelse, som effektivt kan forhindre det skadelige blå lys i at beskadige øjnene og undgå den visuelle træthed forårsaget af displayet i lang tid.Indendørs, især i indkøbscentret, vil folk se indholdet af displayskærmen i lang tid og på tæt hold.Funktionen af ​​anti-blåt lys afspejler dets uerstattelige rolle på dette tidspunkt.

LEDSINO-Fleksibel-LED-Panel-Er-chokerende

3. Det fleksible LED-display med lille mellemrum, P1.667, P2, P2.5 pixels, er mere velegnet til indendørs installation, selvom det er installeret tæt på mennesker, kan også vises i high definition.Dens opdateringshastighed når 3840Hz og har en høj opløsning, billedreduktionsgraden er høj, gråniveauet er for glat, teksturbehandlingen er klar.

4. Lavt strømforbrug, super energibesparelse.Det maksimale strømforbrug for fleksibel LED-skærm er omkring 240W/m, og det gennemsnitlige strømforbrug er omkring 85W/m.Specielt for storskærms LED-skærme kan ultralavt strømforbrug spare mange elomkostninger hvert år.

5. Det har en bred vifte af applikationer.Fleksibel LED-skærm kan bruges som konventionel LED-skærm, kan også bruges i specielle områder, kan også bruges til at lave kreativ specialformet skærm, cylindrisk skærm, sfærisk skærm, buet skærm og så videre.

20200712180251_8691

Et fleksibelt LED-display er en type skærmteknologi, der gør det muligt at bøje eller bue LED-panelet, så det passer til forskellige former og designs.Disse skærme bruger lette og fleksible materialer såsom polymerer for at skabe en blød og bøjelig struktur.De kan bruges til en række applikationer såsom reklame, spil og arkitektonisk belysning, da de nemt kan støbes i forskellige former og størrelser.Fleksible LED-skærme er også energieffektive og har en lang levetid, hvilket gør dem til et populært valg til både indendørs og udendørs skærme.


Indlægstid: 15. maj 2023